Ποιοί Είμαστε

Σχετικά Με Εμάς
Σκοπός του «Pink.gr» είναι να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα που θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστοί! Από την στιγμή που θα μας επισκεφτείτε θέλουμε να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην αγορά εσωρούχων, τόσο στο ηλεκτρονικό αλλά και στο φυσικό μας κατάστημα!
Το «Pink.gr» μπορεί να καλύψει όποια προτίμηση έχετε και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας αφού διαθέτει μια ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία από εσώρουχα, καλσόν, μαγιό, πυτζάμες και αισθησιακά εσώρουχα που θα κάνουν κάθε στιγμή σας μοναδική!
Το φιλικό προς τον χρήστη ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμπληρώνει απόλυτα τις υπηρεσίες που προσφέρονται και στο φυσικό κατάστημα ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να αγοράσετε τα αγαπημένα σας εσώρουχα απευθείας από την άνεση του προσωπικού σας χώρου!
Και μάλιστα, μιας που είσαστε εδώ, μπορείτε πολύ άνετα να περιηγηθείτε στις σελίδες του «Pink.gr» για να ανακαλύψετε και εσείς τα προϊόντα που επιθυμείτε! Είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε αυτά που ζητάτε και ακόμα περισσότερα!

Η Φιλοσοφία Μας
Το «Pink.gr» δημιουργήθηκε για έναν και μοναδικό λόγο: να σας διευκολύνει να ανακαλύψετε και να αποκτήσετε εύκολα τα προϊόντα εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα κάθε μέρα του χρόνου αλλά και που κάνουν μοναδικές τις προσωπικές σας στιγμές!
Τη σημερινή εποχή που οι καθημερινοί ρυθμοί είναι έντονοι, πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωσή μας να σας διευκολύνουμε να νιώθετε όμορφοι και άνετοι για αυτό κιόλας φροντίζουμε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας επώνυμα προϊόντα που μπορούν να έρθουν στο χώρο σας με ένα απλό «κλίκ»!
Είναι στο χέρι σας λοιπόν να μας εμπιστευτείτε και να διαλέξετε το «Pink.gr» για τις προσωπικές σας αγορές αλλά και τα δώρα που προσφέρετε στους αγαπημένους σας!